Vi elsker vores kunder, og vil have det allerbedste for dem og deres familier. Vi ved, at vi kun får en chance for at få det rigtige. Det perfekte øjeblik er væk i et øjeblik. Vi arbejder hårdt på at fange disse øjeblikke med stil og nåde. Men lige så vigtigt som vores kunstneriske vision, ønsker vi at levere billeder, som vores kunder elsker. Og ærlig talt, hvis vi kan få dem til at græde med lykke, jo bedre. Her er hvad nogle kunder siger:

famliefotograf, børnefotografering, børnefotograf, sorø, vesterskov, christiansdal kloster, søstre portræt,
Liz fotograferede begge mine døtre på 8 og 5. Hun var fantastisk til at skabe en hyggelig og næsten magisk stemning på settet, og ungerne havde en super fin oplevelse. Yderst professionelt. Jeg kan varmt anbefale Liz og Twig&Turtle Photography.

–Tanja Skjoldorf, Sorø


Liz tog billeder af vores 2 årig datter. Hun var simpelthen så god til at få vores datter til at slappe af, smile, grine og helt glemme at der var nogen som tog billeder af hende. Vi er så utrolig glade for billederne og vi vil klart bruge hende igen når de andre børn skal fotograferes.
TAK Liz!

–Craig Jonathan Kristensen, København

børneportræt, familefotograf,pige

morskaberne
Liz Margerum tog billeder af min mand og jeg til vores hjemmeside. Hun er fantastisk at arbejde med. Fuld af ideer, humoristisk og har en evne til at få sine kunder til at slappe af. Og er hendes billeder uendeligt smukke. Mine bedste anbefalinger til Liz!! Vh Sus fra Morskaberne.

–Sus Sloth Berthelsen from Morskaberne, Allerød


Liz was so patient and full of ideas that our engagement and wedding photos came out beautiful. We don’t live in Copenhagen but throughout the whole process Liz kept in contact, gave recommendations and made the entire process so easy for us.
She is super talented and the proof is in the photos.
Thank you for being part of our day!

–Lucy Fletcher, London, England

Copenhagen City Hall Wedding, Bryllup i Københavns Rådhus, Copenhagen Destination wedding, Castellet wedding, Castellet bryllup, Babette Guldsmelden Hotel Copenhagen,

Liz tog profilbillederne til mit nye firma. Jeg er meget glad for resultatet. Da jeg fik taget billederne fik hun mig til at slappe af, og hun vidste helt præcist hvad der skulle til for at opnå et perfekt resultat, både i forhold til lyssætning og udtryk. Hvis du leder efter en professionel fotograf der forstår at skabe et perfekt forretningsudtryk og får dine bedste sider frem, så er Liz perfekt. Du bliver ikke skuffet.

–Natalie Ryan Hebert, Gentofte


Hvis du vil have en fotograf, der næsten er “usynlig” til din fest og stadig klarer at gøre billederne levende, så du kan mærke stemningen helt ned i maven, så skal du helt sikkert bestille Twig And Turtle Photography.

–Monica Pabian Andersen, Valby

bryllupsfotograf,copenhagen wedding photographer