cv portætter, profilbilleder til linkedin, Portrætfotografering, Erhvervsfoto København, fotograf københavn, fotograf nord sjælland, CV Billede Fotograf København, professionel fotograf, portrætter, bedste portræt fotograf,
Portrætterne og personlig branding er særligt velegnede til at løfte dit CV, en jobansøgning, LinkedIn– eller Facebook-profil, eller virksomhed. Jeg fotograferer hos dig, ingen studie, fordi det er mere personligt og behagelig for dig.

Pakke [A] 1500 kr
Portrætfoto til LinkedIn, Job, Facebook, Dating og lignende. Kun til nettet. Inkl. 2 digitale fotofiler til fri brug på nettet i farve og sort/hvid.

Pakke [B] 4000kr
Pressefoto og Forfatterbillede til nettet og print. Inkl. 5 digitale fotofiler til fri brug på nettet og i høj opløsning til print i farve og sort/hvid.

Pakke [C] 6500kr
Denne pakker er for små firma, grouper, eller samler dine venner og få billeder taget. Grupper er fra 3-6 personer, og billeder taget på et lokal. Inkl. 2 digitale fotofiler til hver person til fri brug på nettet og i høj opløsning til print i farve og sort/hvid. Ekstra person koster 1000 kr op til 10 personer.

Small business Branding-pakke [D] 7500 kr
Først snakker vi, så jeg kan lærer dig og din virksomhed at kende. Derefter planlægger vi vores 3 timers fotografering, hvor vi laver flere poser og forskellige “looks.” Vi laver detaljerede billeder af din virksomhed og de produkter eller tjenester, du tilbyder. Det bliver sjovt, afslappet, og i slutningen har du nok fotos til tre måneders brug til web, print og sociale medier.

Ønskes flere billeder eller andre typer billeder, afhænger prisen af opgavens karakter. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud. info@twigandturtle.com