Jeg elsker varme, bløde sweatere og vintage-tøj, der fremkalder minder om forgangne tider. Jeg elsker en kold limonade på en sommerdag og den perfekte vanillelatte på en hvilken som helst dag! Jeg elsker at arbejde med børn og par om at skabe varige minder, der ikke kun bliver en del af familiens historie, men måske endda slægtshistorie. Jeg elsker at grine med børn, mens de leger. Jeg elsker at få et par til at glemme alt om kameraet og lade dem fokusere på det øjeblik, de oplever lige nu. Jeg elsker at få mine klienter til at græde (af lykke, selvfølgelig!), når de ser deres billeder for første gang. Seriøst, det sker altså! Og det er pragtfuldt. For det betyder, at jeg har løst min opgave.

I mit tidligere liv arbejdede jeg i 14 år som fotojournalist på en avis. Her fotograferede jeg præsidenter, sport, kultur og mode i Reno, Nevada i USA. Men da jeg mødte min mand, pakkede jeg mit hus og mine hunde og flyttede til København, for at være sammen med ham. Jeg arbejder derfor nu i Danmark og selv om engelsk er mit modersmål, taler jeg nu også dansk.

Så giv mig et kald, så vi kan begynde at planlægge din families kunstneriske rejse over en vanilje latte.

Jeg har været udgivet i New York Times, Sports Illustrated, Washington Post, Woman’s World, San Fransisco Chronicle. m.fl.